MALZEMELER
Yumurta (1adet)
Sirke(2yemek kaşığı)
Sızma Zeytinyağ(1 fincan)
Kabartma tozu(1tatlı kaşığı)
Su(Yarım su bardağından az daha fazla)
Un(3su bardağı)
İçi İçin Malzemelerimiz
Peynir,maydanoz ve kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
Önümüze bir kap alıyoruz ve ilk önce hamur malzemelerimizi iyice yoguruyoruz sonra hamurumuzu üç parçaya bölelim hamurların üzerini örtelim 10 15 dakika kadar dinlesin her bir parçamızı mantı hamuru kalınlığında açalım açtıktan sonra hamurun yarısına aralıklarla bir tatlı kaşığı kadar içi için hazırlağımız iç harcından koyalım diğer yarısınıda üzerine kapıyalım hamur ruletimizle istediğimiz şekilde kesebilirz su bardağıda aynı görevi görür kestikten sonra kızgın yağda kızartıp afiyetle yiyelim:)
Diğer pişi tarifleri için tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder