Sütlü Çiriş Çorbası Tarifi



MALZEMELER 
Çiriş Otu(3bağ)
Süt(1lt)
Pilavlık bulgur(100 gram)
Un(1su bardağı)
Su(1lt)
Karabiber(1çay kaşığı)
Tuz
Zeytinyağ(1yemek kaşığı)

 HAZIRLANIŞI 
İlk öncelikle çirişleri güzelce yıkayalım ve ufak ufak doğrayalım bir taşım kaynar suda haşlayıp süzelim sonrada bulgurumuzu suyumuzda kaynatalım ve çirişlerimizide ilave edelim unumuzuda ılık yada soguk suda ezip tencereye ekliyelim ve sütümüzüde ekliyelim ve hafifçe kaynatalım tuzu karabiberi ekliyelim zeytinyağmızıda ekliyelim ve ocaktan alıp sıcak sıcak yiyelim:)
Diğer Çorba Tarifleri İçin Tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar