MALZEMELER
Süt(4su Bardağı)
İrmik(1su bardağı)
Şeker(1çay Bardağı)
Tereyağ(1yemek kaşığı)
Vanilya(1paket)
Dövülmüş fındık
Tuz(Tatlımıza hoç bir tat verir)
HAZIRLANIŞI
Sütümüzü bir tencereye koyalım ve içine irmiğimizi ekliyelim ve pişirelim daha sonra şekeri tereyağ ve vanilya ,tuzuda ekliyoruz kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz göz göz olmaya başlayınca piştiğini anlıyoruz kaselete döküp fındıgımızla üzerini süslüyoruz daha sonra buzdolabında bir süre sogutup afiyetle yiyoruz:)
Diğer Tatlı Tarifleri İçin Tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder