Tarçınlı Keşkek Tarifi



 MALZEMELER 
Aşurelik Buğday (1bucuk su bardağı)
Kuzu eti gerdan(200gram)
Tereyağ(1çorba kaşığı)
Tarçın(1çay Kaşığı)
Tuz
Soğan(1adet)

 HAZIRLANIŞI 
Aşurelik buğdayımızı ve kuzu etimizi ayrı tencerelerde haşlıyoruz haşladıktan sonra etimizi ince bir şekilde didelim
Etimizi bugdayımızı soğanlarımızı (İnce doğranmış) tereyağmızı hep beraber güzelce kavuralım
Et ve buğday iyi özleşsin tahta kaşıkla karıştırmayı unutmayalım
Üzerine tarçın ilave edip afiyetle yiyelim:)

Bir başka keşkek tarifi için tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar