MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE TAVUK HAŞLAMA TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
Bir adet bütün tavuk
Bir adet havuç
Bir adet kereviz
Bir adet kuru soğan
Yeteri kadar tuz
Bir yemek kaşığı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Bir tencerenin içine temizlenmiş olan tavuk ve bunun üzerini örtecek kadar su koyun.
Tencerenin kapağını açık bırakın tavuğu pişmeye bırakın. Tavuk kaynarken suyun üzerine köpükler çıkacaktır, bu köpükler gereksizdir alıp atabilirsiniz.
Tavuk kaynamaya başladığında havuç ve soğanları aşağı yukarı parmak büyüklüğünde doğrayıp tencerenin içine ilave edin.
Yaklaşık beş Altı dakika sonra kerevizi de küp küp doğrayıp tencereye katın. Tavuk piştiği zaman üzerine tuzu ekleyip beş dakika daha kaynatıp ateşten alın. Afiyet olsun…
Diğer Tavuk Haşlama Tarifleri İçin Yıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder