Tavuk Topkapı Tarifi




MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE PİLİÇ TOPKAPI TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)



 MALZEMELER 
6 adet kemikli tavuk kalça
İçindeki Pilavı İçin Gerekli Olan Malzemeler
Maydanoz ve dereotu
 150 gr dolmalık fıstık
 200 ml zeytinyağı
150 gr kuşüzümü
 20 gr kuru nane
 20 gr kimyon
 20 gr tarçın
1 kg pirinç
 20 gr tuz

 HAZIRLANIŞI 
Tavukları kemiklerinden ayırın ve parçalamadan yavaş yavaş dövün. Diğer tarafta kalan malzemeyle iç pilavı hazırlayın. Hazırladığınız iç pilavı dövülmüş tavuğun içine koyun ve sarın. Fırında kızarana kadar pişirin işte bukadar basit :)

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar