MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE PİLİÇ TOPKAPI TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
6 adet kemikli tavuk kalça
İçindeki Pilavı İçin Gerekli Olan Malzemeler
Maydanoz ve dereotu150 gr dolmalık fıstık
200 ml zeytinyağı
150 gr kuşüzümü
20 gr kuru nane
20 gr kimyon
20 gr tarçın
1 kg pirinç
20 gr tuz
HAZIRLANIŞI
Tavukları kemiklerinden ayırın ve parçalamadan yavaş yavaş dövün. Diğer tarafta kalan malzemeyle iç pilavı hazırlayın. Hazırladığınız iç pilavı dövülmüş tavuğun içine koyun ve sarın. Fırında kızarana kadar pişirin işte bukadar basit :)
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder