MALZEMELER
Mantar(Yarım Kilo)
Tavuk göğüsü(1tane)
Yeşil biber(1tane)
Soğan,domates(1er tane)
Domates salçası(1yemek kaşığı)
Tuz,Karabiber
HAZIRLANIŞI
İlk öncelikle soğanlarımızı yemeklik dogruyalım ve sıvıyağ ile kavuralım daha sonra küp küp doğradıgımız biberleride ilave ediyoruz arada karıştırmayı unutmayalım biraz daha kavuralım tavuk etlerimizide küp küp dograyalım ve onlarıda ekliyelim ve beyazlaşana kadar hepsini birlikte kavuralım tavuk etleri beyazlaşınca üzerine küp küp dogradıgımız domateside ekleyim beraber kavurmaya devam edelim daha sonra mantarlarımızıda ekliyelim tuz ve kararbiberide ekliyelim kısık ateşte yemeğimizin kendi suyuyla yumuşayana kadar pişirelim yumuşayınca ocaktan alalım ve afiyetle yiyelim:)
Diğer sote tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder