MALZEMELER
Pirinç(2su bardağı)
Tereyağ(1yemek kaşığı)
Tavuk suyu(3su bardağı)
Haşlanmış Nohut(1su bardağı)
Tavuk Göğüsü(1adet)
Tuz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Pirincimizi tuzlu sıcak suda bekletelim ve sonra suyunu süzelim ve tavuk göğüsümüzüde haşlıyalım soğuttuktan sonra tavuklarımızı güzelce didelim bir tenceremize tereyağ koyalım üzerine pirincimizi ilave ediyoruz ve beyazlasıncaya kadar kavuruyoruz üzerine sıcak tavuk suyumuzu noutumuzu tavugumuzu tuzumuzu karabiberimizi ilave edip kısık ateşte suyunu cekene kadar pişirelim alttan üste dogru yavasca karıştıralım bir bez ile örtelim kapağını kapatıp demlenmeye bıraklım sonrada afiyetle yiyelim:)
Diğer pilav tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder