is edin.
MALZEMELER
Küp küp doğranmış tavuk göğüsü(3adet)
Sıvıyağ(1Yemek kaşığı)
Su(6su bardağı)
Süt(1Su bardağı)
Doğranmış lahana(1fincan)
Şehriye(1çay bardağı)
Soğan(4adet)
Baharat karışımı için gerekli malzemeler
Kırmızı biber(1tatlı kaşığı)
Kişniş(1çay kaşığı)
Kimyon(1çay kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Baharatları sıvıyağ ile tencerede kavurun.2dakika kavurduktan sonra tavuk etlerini sütü ve suyu ilave edin.20Dakika kadar pişirin.Su kaynamaya başlayınca şehriyeleri ekleyin.Lahanayı ayrı bir tencerede 4 su bardağı ile beraber haşlayın.Piştikten sonra çorbaya ilave edin taze soğan ilave edin ve servis edin.
En güzel çorba tarifleri için tıklayınız....
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
MALZEMELER
Küp küp doğranmış tavuk göğüsü(3adet)
Sıvıyağ(1Yemek kaşığı)
Su(6su bardağı)
Süt(1Su bardağı)
Doğranmış lahana(1fincan)
Şehriye(1çay bardağı)
Soğan(4adet)
Baharat karışımı için gerekli malzemeler
Kırmızı biber(1tatlı kaşığı)
Kişniş(1çay kaşığı)
Kimyon(1çay kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Baharatları sıvıyağ ile tencerede kavurun.2dakika kavurduktan sonra tavuk etlerini sütü ve suyu ilave edin.20Dakika kadar pişirin.Su kaynamaya başlayınca şehriyeleri ekleyin.Lahanayı ayrı bir tencerede 4 su bardağı ile beraber haşlayın.Piştikten sonra çorbaya ilave edin taze soğan ilave edin ve servis edin.
En güzel çorba tarifleri için tıklayınız....
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder