MALZEMELER
Un(3bucuk su bardağı)
Tereyağ(200 gram)
Pudra şekeri(1su bardağı)
Fındık(1su bardağı)
Üzeri için gerekli malzeme
Bitter çikolata(250 gram)
HAZIRLANIŞI
Unumuzu bir kaba alalım ve içine pudra şekeri ve ezilmiş fındığı katıp iyice yoğurun.Ele yapışmıcak hamur elde edince un serpili tezgahta hamuru yarım parmak kalınlığında açın.Hamurumuzdan çay bardağı yardımıyla yuvarlak parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.170 derecelik fırında 15 20 dakika kadar pişirin.Çikolatamızı parçalara ayırın ve çikolataları ocakta suyla birlikte eritin pişen kurabiyelerin üzerine dökün ve çikolata sosu kuruyunca afiyetle yiyin:)
Güzel ve Değişik Kurabiye Tarifleri İçin Tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder