MALZEMELER
Hazır Pasta Keki Tabanı(1adet)
Kakaolu fındık kreması (180 gram)
Krema(200 ml yani bir paket)
Üzeri için gerekli malzeme
Bitter çikolata
HAZIRLANIŞI
Kek tabanımızı ufak ufak didelim.Kremayı krem çikolatayla karıştırın ve kek parçalarını çikolatalı kremaya ekleyin ve yoğurmaya başlayın.Bitter çikolatayı herzamanki gibi benmari usulü erin.Kek parçalarını top haline gitirelim ve eritilen çikolata sosuna batırıp çıkarın.Toplar resimdeki gibi iyice sosa bulansın.Buz dolabında hazır olan truffları iki saat kadar bekletin.Afiyet olsun..
Bisküvi topları tarifi için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder