MALZEMELER
Pırasa(1kg)
Kuşbaşı et(300 gram)
Soğan(1adet)
Haşlanmış Nohut(1su bardağı)
Havuç(2adet)
Biber Salçası(1Tatlı kaşığı)
Domates salçası(1tatlı kaşığı)
Sıvıyağ(1su bardağı)
Tuz
Limon suyu
HAZIRLANIŞI
Yağımızı tencerede kızdıralım etlerimizi içine koyalım suyunu çekene kadar pişirelim eksik sıcak suyu koyup pişirmeye devam edelim.Doğranmış soğanları dilimlenmiş havuclarıda içine katalım kavuralım salçaları ve doğranmış pırasalarıda atalım tencereye karıştıralım haşlanmış nohutu ve tuzuda katıp pişirmeye devam edelim.Pişmeye yakın limon suyunuda katalım afiyet olsun..
Kolay ana yemek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder