MALZEMELER
Orta Boy Domates(12 tane)
Kıyma(200 gram)
Soğan(2tane)
Pirinç(Yarım su bardağı)
Maydanoz(1demet)
Margarin(3yemek kaşığı)
Domates salçası(1Tatlı kaşığı)
Tuz,Karabiber
HAZIRLANIŞI
Domateslerimizn sapları alta gelicek şekilde üstleriden kapak açalım kapak açtıgımız domateslerin içlerini keselim.
Domateslerimizin saplarını keselim.Üstünden domatesin ortasına bıcagımızı batıralım ve içini bütün olarak çıkaralım
Kıymamızı ve önceden doğradıgımız soğanları pirinçleri maydanoz ve dereotumuzu ve domatesimizin içinden cıkardıgımız parçaları hepsini bir güzel karıştıralım.
Tenceremize yağ ve salçayı koyalım ve biraz kavuralım ve hazırladıgımız iç harcını domateslerin içine dolduralım ve domatesleri bu tencereye dizelim ve kapağı kapatalım.
Domateslerin üzerine kadar su ekliyelim dikkat domateslerin üzerini geçmesin eklediğimiz su orta ateşte domatesler yumuşayana kadar pişirelim.
Diğer sebze yemek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder