MALZEMELER
Pırasa(1kg)
Koyun kıyması(250 gram)
Soğan(1 tane)
Sıvıyağ(2yemek kaşığı)
Kaşar(1çay bardağı)
Yumurta(3Tane)
Süt(2su bardak)
Domates salçası
Tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI
Pırasalarımızı 1 cm kalınlığında doğrayın.Soğanıda doğrayıp kavurun ve kıymayıda ilave edin salça ve pırasalarıda koyup karıştırın ve et suyu ve normalde suda ekleyin suyunu çekene kadar pişirin.Piştikten sonra fırın tepsisine dökün yumurtaları ayrı bir kapta güzelce çırpın içine sütü ekleyin ve pırasaların üzerine dökün üzerine kaşar rendesini koyun ve üzeri kızarana kadar fırında pişirin...En güzel yemek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder