MALZEMELER
Fıstıklı Krokan(4paket)
İki katlı hazır pandispanya(1tane)
Muhallebi için gerekli malzemeler
Süt(4su bardağı)
Vanilya(1paket)
Un(2yemek kaşığı)
Şeker(7yemek kaşığı)
Nişasta(1yemek kaşığı)
Margarin(1yemek kaşığı)
Rendelenmiş Limon Kabuğu
HAZIRLANIŞI
3su bardağı kaynatalım.Bir bardak sütüde bir kaba dökelim tozşekeri,nişastayı ve unu katalım ve iyice karıştıralım.Elde ettiğimiz karışımı kaynayan süte ekliyelim karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.Pişen muhallebiyi ocaktan alalım ve içine margarini,vanilyayı ve limon kabuğunu katıp mikserle güzelce çırpın.Daha sonra krokanları güzelce elinizle kırın ve parçalayın.Hazır keki bir tabağa alın üzerine sıcak muhallebiyi dökün ve krokanları muhallebinin üzerine ekleyin.Diğer pandispanyayıda üzerine kapatın.Geri kalan muhallebiyide pandispanyanın üzerine boşaltın ve tekrar krokan serpin buzdolabında 3-4 saat beklettikten sonra servis edin.
En güzel pasta tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder