MALZEMELER
Sucuk(150 gram)
Helim peyniri(90gram)
Zeytin yağ(2Yemek kaşığı)
Tereyağ(1tatlı Kaşığı)
Çeri domates(5tane)
Yumurta(1tane)
Kekik
Karabiber
HAZIRLANIŞI
Sucugu helim peynirini ve 4 tane çeri domatesi ortadan bölelim.
Güveçimize zeytintağmızı ve doğradıgımız malzemleri koyalım ardından tereyağmızıda ekliyelim ve kekiğimizide üzerine serpelim önceden ısıttıgımız 220 derecelik fırında sucuklar ve helim peyniri pişene kadar pişirelim ve ğiştikten sonra yumurtamızı kıralım ve karıştıralım ve güvecimize ekliyelim işte bukada afiyet olsun
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder