Haceğan Çorbası Tarifi



 MALZEMELER
Haşlanmış havuç(1tane)
Patates(1tane)
Haşlanmış bezelye(100gram)
Haşlanmış Tavuk(200 GRAM)
Sıvıyağ(4yemek kaşığı)
Et suyu
Karabiber,tuz

Terbiyesi için gerekli malzemeler

Yumurta sarısı(1tane)
Un(2yemek kaşığı)
Krema(3yemek kaşığı)
 HAZIRLANIŞI 
Haşlanmış olan tavuk etini küçük küçük ditelim ve doğrayalım sıvıyağmızı tenceremize koyalım tavuk etimizi bu yağda 3 dakika kadar kavuralım haşlanmış havucumuzuda küp küp doğrayalım havucumuzu patatesi  bezelyeleri ve suyu tenceremize ilave edelimve istediğimiz kadar tuzuda katıp pişirmeye bırakalım
Terbiyesinide yapalım bu arada bir kasede yumurta sarısını unu ve kremamızı güzelce çırpalım hazır olunca çorbamıza yavas yavas dökelim kaynayana kadar 15 dakika kadar pişirelim kaynadıktan sonra ocaktan alalım en son karabiberide ekliyelim işte bukadar afiyet olsun:)
Diğer çorba tarifleri için tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar