MALZEMELER
Pastaban(2tane iki katlı)
Şeker(1bucuk su bardağı)
Hindistan cevizi(1 büyük paket)
Kremşanti(1paket)
Lor ve süt karışımı(2su bardağı)
HAZIRLANIŞI
Lor peynirini rondoda azar azar süt ekleyerek krema kıvamına gelene kadar çırpın.Hindistan cevizi ile şekeri de kremaya ekleyin ve çırpmaya devam edin.Kremadan bir su bardağı ayırın geri kalanını buz dolabına koyun. kremayı pasta tabanının katlarının arasına sürün.Krem şantiyi hazırlayın ve ayırdığınız su bardağı kremayla karıştırın.Bu karışımı pastanın heryerine sürün ve kenarlarınada hindistan cevizi serpin.Pastayı hava almıcak bir kapta 3 gün buzdolabında bekletin artan kremayıda servis ederken pastanın üzerine sürün afiyet olsun...
En kolay pasta tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder