MALZEMELER
Beyaz lahana(1adet)
Salça(1Bucuk yemek kaşığı)
Kuşbaşı et(250 gram)
Soğan(1adet)
Zeytinyağ(3yemek kaşığı)
Pulbiber
Et bulyon(1adet)
Su(1bucuk su bardağı)
HAZIRLANIŞI
Eti suyuyla veya biraz su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin.Lahananın ilk yapraklarını çıkarın diğer yapraklarını küçük küçük parçalara ayırın.Soğanı ve zeytinyağıda etin içine ilave edin.Biraz kavurduktan sonra salçayıda ekleyin bir kaç dakika kadar daha kavurun.Lahanayı et bulyonu ve suyuda ekleyin ve kısık ateşte pişmeye bırakın.Baharatlarıda ekleyin ve lahanalar yumuşayana kadar pişirin.
Afiyet olsun...
En güzel sebze yemekleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder