MALZEMELER
Karnabahar(1adet ortaboy)
Sıvıyağ(2yemek kaşığı)
Un(2yemek kaşığı)
Kaşar(1çay bardağı)
Süt(2su bardağı)
Tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI
Karnabaharların koçanlarını kesin ve dört eşit parçaya ayırın karnabaharı.Tuzlu suda karnabaharlarımızı tencerenin kapağı şeklinde pişirin.Yağ,un,ve sütle beşamel sosunu hazırlayın.Hazır olan sosun yarısını servis tabağına yayın ve haşlanmış karnabaharları dizin ve baharatları atın ve geriye kalan sosuda üzerine boşaltın ve rendelenmiş kaşarı üzerine serpin ve biraz ister tereyağ ister sıvıyağ gezidirin ve fırında biraz üzeri kızarana kadar pişirin.
Yemek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder