MALZEMELER
Keki için gerekli malzemeler
Yumurta(4tane)
Margarin(200gram)
Un(3su bardağı)
Toz şeker(1su bardağı)
Kabartma tozu(1paket)
Kreması için gerekli malzemeler
Margarin(200gram)
Eksi krema(scmand 200 gram)
Vanilya(1paket)
Şeker(1su bardağı)
HAZIRLANIŞI
Keki için yazdığım malzemelerin hepsini bir karıştırma kabına koyun krema kıvamına gelene kadar karıştırın.Kremamızı yağlı kağıt serili tepsiye döküp karış yardımıyla güzelce yaydıralım.15 Dakika kadar 180 derecede önceden ısıttıgımız fırında pişirelim.Pişen keki ılımaya bırakalım..
Bütün krema malzemelerini beş dakika kadar çırpın krema kıvamına gelince hazır oldugunu anlarsınız.Kekimizi su bardağı yardımıyla kesin daha sonra kestiğiniz keki bıcakla ortadan ikiye kesin kremayı üzerine sürün diğer kekide üzerine kapatın.Buz dolabında soğuttuktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz..
Kolay pasta tarifleri için tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder