MALZEMELER
Tavuk göğüsü(4adet)
Tereyağ(2yemek kaşığı)
Tuz,karabiber
Kaşar peyniri(8-10 Dilim)
Üzeri için gerekli malzemeler
Yumurta(2adet)
Galeta unu(1su bardağı)
HAZIRLANIŞI
Tavuk göğüslerini ince olması için güzelce dövün.Dövdüğünüz tavukların üzerine tereyağ sürün ve baharatları serpin.Tavukların üzerine kaşar koyun ve rulo şeklinde sarın.Açılmasını istemiyoruz dimi tavukların o yüzden kürdanla tavukların yanaklarını birbirine tutturun.En son olarak yumurta ve una banın yağlı tepsi fırınına dizin.175 derecelik fırında yarım saat kadar pişirin.
Pratik tavuk yemekleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder