MALZEMELER
Un(4su bardağı)
Sıvıyağ(1çay bardağı)
Tuz
Su(1 su bardağı)
İçi için gerekli malzemeler
Kabak,soğan,patates,havuç birer adet
Çarliston biber(2adet)
Sarımsak(5diş)
Sıvıyağ(4yemek kaşığı)
Tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI
Yufkamız için gerekli malzemeleri bir kapta yapışmıcak yumuşak hamur elde edene kadar yoğurun.Hazır olan hamuru unlanmış tezgahta hazır yufka kalınlığında açın.Açtığınız yufkalardan on santim eninde şeritler kesin.İçi için gerekli olan malzemeleri küp küp doğrayın ve sıvıyağ ile soteleyin.Hazır olan iç malzemeleri yufkların içine pay edin ve yufkaları resimdeki gibi sarın.170 Derecelik fırında yağlanmış fırın tepsisine dizili börekleri üzeri kızarana kadar pişirin.
Nefis börek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder