Peynirli Patates Dolması


MALZEMELER
Patates (4büyük)
Tereyağ(30gram)
Krema(4kaşık)
Hindistan Cevizi
Gravyer Peyniri(50Gram)
Tuz,Biber
Tereyağ
 HAZIRLANIŞI
 İlk önce patateslerimizi güzelce soyalım ve tuzlu suda haşlıyalım sonra patateslerin içini oyalım  içinden çıkanları ayrı bir kaba ayıralım tereyağmızı küçük küçük parçalıyalım kremayı kuş başı kesilmiş gravyer peynirini ve patateslerin içinden çıkanları iyice karıştırın biraz hindistan cevizi ve karabiber serpelim ve biraz daha karıştıralım ve bu harcı patateslerin içine dolduralım tepsimizi tereyağ ile yağlıyalım  ve tepsimize dolmaları dizelim  180 derece önceden ısıttıgımız fırında yarım saat kadar pişirelim kızarana kadar pişirelim..
Değişik Yemek Tarifleri İçin Tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar