Pilav Üstü Tas Kebabı Tarifi





MALZEMELER
Kuzu but eti(1kilo)
Soğan(1ADET)
Pirinç(2su bardağı)
Domates(1adet)
Yağ(1yemek kaşığı)
Havuç(1adet)
Karabiber


 HAZIRLANIŞI 
Eti ince ince kuşbaşı şeklinde doğrayın.Soğanı ince ince kıyın bir yemek kaşığıyla beraber kızartın.Sıcak suyla beraber küçük küçük doğranmış domatesleri ve baharatları ilave ederek yeniden pişirin.
Pilavı pişiriceğiniz tencerenin içine etleri bir kaba koyup ters olarak etleri tencereye koyun.Suda bekletilen pirinçleri etlerin etrafını sarıcak şekilde dökün.3su bardak su ekleyin.Baharatları ve ince ince uzun şekilde doğranmış havuçları ilave edin tencerenin kapağını kapayın ve güzelce pişirin.
Pilav tarifleri için tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar