MALZEMELER
Yumurta (3adet)
Şeker(1çay bardağı)
Portakal suyu(1su bardağı)
Sıvıyağ(1çay bardağı)
İrmik(1su bardağı)
Un(2su bardağı)
Kabartma tozu(1paket)
Portakal kabuğu rendesi
Şerbeti için gerekli malzemeler
Su(2su bardağı)
Portakal suyu(1çay bardağı)
Şeker(3su bardağı)
HAZIRLANIŞI
Şekeri yumurtayla beraber güzelce çırpmayla işe başlayın.Un,kabartma tozu hariç diğer tüm malzemeleride ekleyip karıştırmaya devam edin.Unu ve kabartma tozunuda ekleyin ve karıştırmaya devam edin.Büyük kare borcama yaptıgınız hamuru boşaltın.175 Derecede üzeri kızarana kadar pişirin.Pişerken şerbetide hafif koyu kıvamda hazırlayın.Pişen revaniyi fırından alın biraz soğutun ve şerbeti üzerine dökün biraz dolabda bekledikten sonra servis edin.
En güzel revani tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder