MALZEMELER
Kuzu kuşbaşı(Yarım kilo)
Pirinç(3su bardağı)
Su(Beş Su bardağı)
Tereyağ(Dört Yemek Kaşığı)
Soğan(Bir tane)
Havuç(Beştane)
Sarımsak(On Diş)
Toz biber
Tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti tencerede kendi suyuyla kavurun suyunu çekip pişince küp küp doğradığınız soğanları,sarımsakları ve sıvıyağ ilave edip kavurmaya devam edin.İnce uzun şekilde doğranmış havuçlarıda ilave edin,pirincide ilave edin su ve tereyağda ekleyip suyunu çekene kadar orta ateşte, pişirin pişmeye yakın kısık ateşe alın ocağı.
Pilav tarifleri için tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder