Yapımı Kolay Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi


MALZEMELER
Margarin(125 Gram)
Un(1su bardağı)
Toz şeker(1bucuk su bardağı)
Süt(1litre)
Vanilin(1paket)
 HAZIRLANIŞI 
İlk önce margarinimizi bir tencerede eritelim.Unumuzu bu yağda kavuralım.Kavrulduktan sonra yavas yavas sütümüzü ilave edip çırpalım.Daha sonra şekerimizide ekliyelim koyu kıvama gelene kadar karıştırmaya devam edelim.Kaynadıktan sonra göz göz olan tatlımızı ocaktan alalım.Tatlımızı bir bor cama alalım ve oda sıcaklıgında soğutalım.Isısı düşünce buz dolabında en az 4 saat bekletelim.Tamamen soguduktan sonra baska bir tepsiye ters olarak tatlımızı çıkaralım üzerine kakao serpip dilimleyip afiyetle yiyelim:)
Pratik tatlı tarifleri için tıklayınız..
 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar