MALZEMELER
Kuşbaşı et(300 gram)
Yoğurt(1su bardağı)
Yumurta(1adet)
Un(3yemek kaşığı)
Et suyu(Bir litre)
Sıcak su(1litre)
Sosu için gerekli malzemeler
Tereyağ(50gram)
Pul biber(1tatlı kaşığı)
Nane
HAZIRLANIŞI
Bir su bardağı yoğurdu yumurtayla bir kasede karıştırıp çırpın.Karıştırdıktan sonra üzerine 3 yemek kaşığı unuda ekleyin.3 kepçe et suyuda koyun ve karıştırmaya devam edin.Tencereye bir litre su ekleyin ve onuda üzerine pişirdiğiniz etin suyundan ekleyip onunda miktarı bir litre olsun.
Üzerine hazırladığımız sosuda ekleyip karıştırın.Kaynamaya yakın etide ekleyin.
Sosu hazırlamak için tavada tereyağını eritin,ve baharatları ekleyin hazır olan sosu çorbanın üzerine dökün afiyet olsun.
Çorba tarifleri için tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder