MALZEMELER
Koyun butu eti(1kilo)
Bostan patlicanı(6adet)
Sıvıyağ(3yemek kaşığı)
Kaşar peyniri(1çay bardağı)
Süt(2su bardağı)
Soğan(2adet)
Domates(3adet)
Un,tuz,karabiber(1yemek kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Patlicanları közleyin ve kabuklarını sürün.Daha sonra suda bekletin ve ince ince kıyın.Sıvıyağ unla beraber kavurun.Daha sonra patlicanlarıda ilave edin ve sütüde ekleyin on dakika kadar pişirin.Piştikten sonra baharatlarıda ekleyin ve tencereyi soguk suyun içine koyun ve soğutmaya bırakın.Afiyet olsun...
Not:Eti,yağ,soğan,ve domatesle güzelce pişirin ve servis ederken yemeğin üzerine resimdeki gibi koyun.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder