MALZEMELER
Isırgan otu (Yarım kilo)
Soğan(2adet)
Zeytinyağ(3yemek kaşığı)
Sarımsak(3diş)
Pazı(1demet)
Su(1bardak)
Süt(1su bardağı)
Deniz tuzu
Mısırunu(4yemek kaşığı)
Pul biber
HAZIRLANIŞI
Zeytinyağını tencerede kızdırın ve sarımsağı yağda pişirin.5dakika pişirdikten sonra ısırgan otunu tencereye ekleyin.Pazıyıda ilave edin,mısır unu ekleyip dört dakika kadar pişirin.Daha sonra yavas yavaş sütü,suyu ekleyin ve devamlı karıştırarak pişirmeye devam edin.Yemek suyunu çekmeye başlayınca baharatı ve tuzuda ilave edin.
Sebze yemekleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder