MALZEMELER
Hazır yufka(2adet)
Doğranmış taze soğan(1su bardağı)
İnce doğranmış havuç(1su bardağı)
Doğranmış lahana(2su bardağı)
Maydanoz ve dereotu(1demet)
Kıyma(250Gram)
Tuz, karabiber
Un(1yemek kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Sebzeleri yağsız bir şekilde tavada pişirin.Sulanmaya başlayınca bir kaşık unuda ekleyin ve baharatlarıda ekleyin.Yufkaları dörde bölün ve yufkların içine hazır olan iç harcından koyun.Ve yufkaları kapatın.Yağlanmış tavaya yufkları dizin iki tarafınıda güzelce kızartın.
Not:İsterseniz fırındada pişirebilirsiniz...
Yöresel börek tarifleri için tıklayınız....
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder