MALZEMELER
Patates (4adet)
Rendelenmiş kaşar peyniri (1kase)
Tereyağ(2yemek kaşığı)
Biraz sosis istediğiniz kadar
Domates(Rendelenmiş)
Üzeri içinden gerekli malzemelee
Bezelye,havuç,mısır,kornişon turşu,yeşil zeytin,ketçap mayonez
HAZIRLANIŞI
İlk önce patatesleri başlayıp kabuklarını soyun,daha sonra tereyağ,rendelenmiş kaşarı ve tuzu ilave edin ve karıştırın.Hazır olan karışımı genis bir tepsiye yayın.Tencerede yağı ve salçayı kavurun.Biraz sicak su ekleyip sosileride ilave edin ve pişirin.
Sosislerimizi patatesin üzerine güzelce yayalım. Hazırlarken patatesler ve sosisler soğumuş ise üst malzemesini koymadan bu hali ile fırında on dakika kadar ısıtın. Bezelyeyi haşlayın, havuçları küp şeklinde doğrayıp haşlayın, kornişon turşuyu minik küpler halinde doğrayın ve zeytini dilimleyin. Ya da bunları marketten hazır alın, hiç uğraşmayın. Bezelye, havuç, mısır ve turşuyu bir kasede karıştırıp, patateslerin üzerine yayın. Ketçap, ve mayonez ile süsleyin.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder