MALZEMELER
Lahana (1kilogram)
Kıyma(250 gram)
Kuru soğan(3adet)
Domates ve biber salçası(Birer yemek kaşığı)
Pilavlık bulgur(Yarım Su Bardağı)
Karabiber,tuz (Göz kararı)
HAZIRLANIŞI
Kıymayı tencerede bir miktar yağ ile ve küp küp doğradığınız soğanlarla iyice kavurmaya başlayın.
Salçalarımızıda ekleyip iyice kıymayla harmanlanana kadar kavurmaya devam edin.
Acı biber ve biraz su ilave ederek karıştırın.
Daha sonra lahanalarıda ilave edip iyice karıştırmaya devam edin.Üzerini geçecek kadar su ilave edip önceden haşladığınız nohut ve bulguruda ilave edip 40 dk kadar pişirin piştikten sonra afiyet olsun sizlere:)
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder