MALZEMELER
Erişte(4-5 Top)
Kemiksiz tavuk(300 gram)
Krema(1paket)
Mantar(6adet)
Köri(1çay kaşığı tepeleme)
Karabiber
HAZIRLANIŞI
İlk öncelikle tencerede suyu kaynatın ve makarnaları kaynar suyun içine atın.
Tuz ilave edip haşlamaya başlayın.
Makarna pişe dursun tavuğu hazırlayalım bizde.
Tavuğu tavada sıvıyağ ile kavurun.
İnce ince doğranmış mantarları,tavukların pişmesine az kala ilave edin tavaya.
Mantarlar rengi dönünce üzerine kremayda dökün ve güzelce karıştırın.
Köriyide ekleyin ve biraz daha güzelce karıştırın.
Haşlanan makarnayı ocaktan alın ve tavuğun üzerine dökün.
Karıştırarak bir kaç dakika kadar daha pişirin.
Afiyet olsun.
En güzel makarna tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder