MALZEMELER
Koyun yada dana budu (1adet)
Soğan(1adet)
Domates(2adet)
Biber(2adet)
Tuz,karabiber,kekik
HAZIRLANIŞI
İlk olarak eti kuşbaşı şeklinde doğrayın.Saç yada tavayı sıvı yağ ile yağlayın ve etleri orta ateşte ocakta kavurmaya başlayın.Soğanları biberleri domatesleri ufak ufak yemeklik doğrayın.İlk olarak soğanları ilave edin iki üç dakika kadar pişirdikten sonra domates ve biberleride ilave edin.Sebzelerde piştikten sonra baharatlarıda katın biraz daha kavurun sonra yiyebilirsiniz afiyet olsun.
En güzel kavurma tarifleri için tıklaynız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder